One Team – Your Phygital Agency
Ad

News

Published on 25 Απριλίου 2018 | by Greekports

0

Στις 5 Μαΐου το Ναυτιλιακό Συνέδριο “6th Maritime Trends Conference”

Πηγή: e-nautilia.gr

Για 6η συνεχή χρονιά, η Marine Tours διοργανώνει το Συνέδριο Ναυτιλίας “Maritime Trends Conference”, το οποίο θα διεξαχθεί στις 5 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Hotel Athens, υπό την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Deree & Alba– The American College of Greece.

Όπως κάθε χρόνο, η φετινή διοργάνωση θα εστιάσει στις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου πόρου, αναπτύσσοντας, παράλληλα, τα πλέον κρίσιμα ζητήματα της σύγχρονης Ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα συναντηθούν στα πάνελ του Συνεδρίου, με σκοπό να ανταλλάξουν γόνιμες απόψεις σχετικά με το παρόν και το μέλλον της παγκόσμιας Ναυτιλίας αλλά και να παρουσιάσουν – ο καθένας από τον δικό του τομέα εξειδίκευσης – τις προκλήσεις και τις προοπτικές του Κλάδου.

Πιο συγκεκριμένα, τη διοργάνωση θα τιμήσουν με τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες τους, οι κ.κ. George Lazaridis, Head of Market research & Valuations, Allied Shipbroking Inc, Nikolaos Papanestis, First Vice President in the Oceans’ Industries division of DNB BANK ASA, Dr. Vangelis Tsioumas, Full-time faculty, Deree – The American College of Greece, George Kouleris, Chief Operating Officer, PRIME, Dr. Maria Progoulaki, Representative and Consultant, Green-Jakobsen A/S – Lecturer, Deree – The American College of Greece and teaching fellow, Alba Graduate Business School, The American College of Greece, Erik Green, Managing Director, Green-Jakobsen A/S, Dr. Alexandros Glykas, Naval Architect & Marine Engineer Ph.D, DYNAMARINe, George M. Teriakidis, Regional Business Development Manager, DNV GL, Panos G. Moraitis, CEO of Aspida και Yiannis G. Timagenis, Partner at Timagenis Law Firm (Greece) – LL.B., LL.M, mult. M.C.I.Arb. – Lecturer, Deree – The American College of Greece.

Οι προβλέψεις του περιβάλλοντος για το 2018, οι σύγχρονες τάσεις στη χρηματοδότηση της παγκόσμιας Ναυτιλίας και τα νεότερα οικονομικά δεδομένα αυτής, τα πιο κρίσιμα νομικά ζητήματα και πως αυτά επηρεάζουν άμεσα τον Κλάδο, οι κίνδυνοι του κυβερνοχώρου και οι εξελίξεις που επιφέρει το νεότερο «κύμα» των μη επανδρωμένων πλοίων, είναι μόνο μερικά από τα άκρως ενδιαφέροντα θέματα που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Τα 3 πάνελ των ομιλητών θα συντονίσουν οι κ.κ. George C. Xiradakis, Founder-Managing Director, XRTC Business Consultants, Konstantinos Oikonomou CEO, Marine Tours και Dr. Maria Progoulaki, Representative and Consultant, Green-Jakobsen A/S – Lecturer, Deree – The American College of Greece and teaching fellow, Alba Graduate Business School, The American College of Greece, αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η συμμετοχή προσφέρεται εντελώς δωρεάν* στα στελέχη των Ναυτιλιακών εταιριών, καθώς το Συνέδριο αποτελεί μία από τις ποικίλες δράσεις, που υλοποιεί η Marine Tours για τη στήριξη και την προαγωγή της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά, σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και να ανατρέξουν στα βιογραφικά σημειώματα των ομιλητών.

Σχετικά με τη Marine Tours

H Marine Tours ιδρύθηκε το 1980 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ν.Α. Ευρώπη, με εξειδίκευση στην κάλυψη των επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών.
Η εταιρία, τα προηγούμενα έτη, έφτασε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των €230.000.000, ενώ έχει ήδη λάβει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών τίτλων από τους πλέον έγκριτους διεθνείς οργανισμούς για την συμβολή της στην τουριστική αλλά και την εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη.

Με μακρά ιστορία και παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η Marine Tours προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών για Ναυτικούς και στελέχη Ναυτιλίας (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικού οργανισμού με την παγκόσμια εμβέλεια ενός οργανισμού διεθνούς κύρους. Η ευρεία δραστηριότητα της Marine Tours εκτείνεται επίσης στη βιομηχανία των επαγγελματικών ταξιδιών (Corporate Business Travel)- όπου αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των σημαντικότερων «Εταιρικών Πελατών» της Ελληνικής αγοράς- καθώς επίσης και στην διοργάνωση ταξιδιών κινήτρων και Συνεδρίων.

Για τη Marine Tours, η υποστήριξη της εκπαίδευσης αποτελεί παράγοντα καταλυτικής σημασίας, όχι μόνο για την ευημερία και την ανάπτυξη της ίδιας, αλλά του ευρύτερου επιχειρηματικού κόσμου και ολόκληρης της κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, και με σκοπό να προσφέρει στους επαγγελματικούς και κοινωνικούς της εταίρους πρόσβαση στην «κοινωνία της γνώσης», η εταιρεία διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά το Ναυτιλιακό Συνέδριο, “Maritime Trends Conference”.


About the Author

greekportsads

Comments are closed.

Back to Top ↑